Ana içeriğe atla

Interior Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Stardoll'un en dolu dolu geçen haftalarından birindeyiz. Bu akşam saatlerinde tekrar yayınlanan interiorlara 6 adet yenisi eklendi. Gelen ürünler arasında blog okuyucularımızdan bts_fire ve mira12305'in önerileri de yer alıyor :)


Interiorların fiyatları 20-75 Stardollar arasında değişiyor.

Dolce & Gabbana Tribute - D&G Tribute Produce Aisle 

 Architecture - Emerald City

 Architecture - Fireworks Over The City (Bu interior hareketli, gökyüzünde havaifişek patlıyor. Eğer satın alan ve suitinde kullanan birinde görürsem link ekleyeceğim. Siz de birinde gördüyseniz veya sizde varsa yazıya ekleyebilmem için aşağıda belirtebilirsiniz.)

 Dolce & Gabbana Tribute - D&G Tribute Frozen Aisle

 Harajuku Lovers Fragrance - Harajuku Lovers Interior

Museum Mile - The Kiss Interior

Bu ürünlerde de fiyatlar oldukça pahalı tutulmuş. Siz bu konuda ve gelen interiorlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Son olarak, bu interiorların devamının geleceğini unutmayın. Önerilerinizi Lisa'nın son blog yazısının yorum bölümüne veya Stardoll'un Bize Ulaşın bölümüne gönderebilirsiniz. Burada yorumlarda da önerilerinizi görmeyi çok isteriz, çünkü eğer Royalty klübünde geçen haftaki gibi bir öneri konusu açılırsa kullanıcı adlarınızı paylaşarak önerilerinizi orada da paylaşacağız. Sağlıklı günler!

Yorumlar

  1. İnanılmaz mutluyum gerçekten çünkü dolce and gabbana shopping interior 2012 yi de ben önermiştim şuana kadar tüm ömerdiklerimin gelmesi beni ayrıca mutlu etti tabiki pes etmeden önerilere yine devam :DD bu sefer de downtown 2013 interior ve Marc jacobs 2016 interior ü önerdim bakalım gelir diye umuyorum böyle ilginç güzel interiorlar araştırıcam ben buldukça buraya da ekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Yaa benim onerdigim sonuncu, buradaki ikinci fotograf isteksiz bir sekilde onerdigim interior'du. Sadece paskalyaya uyuyo demsitim :D :D Birazdan arastiririm. Begendigim inetiror cikarsa yazarim yine ^-^ Tesekkur ederim onerileri paylastiginiz icin... :*

    YanıtlaSil
  3. Hepsi harika, önerileriniz için teşekkürler kızlar ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder