Ana içeriğe atla

Archive: Mary Kate - Ashley Olsen Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Bir zamanlar tüm dünyada olduğu gibi Stardoll'da da Olsen ikizleri fırtınası esiyordu. İşte o dönemde Olsen ikizlerinin gerçek hayatta giydiği kıyafetlerden uyarlanarak yapılan ve ikizlerin resmi bebeklerinin giydiği bir Mary-Kate and Ashley Real Brand koleksiyonu vardı ve bu ürünler on yılı aşkın zamandır çok isteniyordu. Birkaç tanesinin Callie's Picks ile yayınlandığı oldu ama bugün ilk defa neredeyse tam şekilde tekrardan yayınlandılar.



2 katlık koleksiyonda fiyatlar 7-18 Stardollar arasında değişiyor. 19 tane Starcoins ürün var, onların fiyatları ise 60-180 Starcoins arasında değişiyor. Ayrıca ilk resimde görebileceğiniz üzere bir hata sonucu 6 Starcoins'e ürün de var, fiyatı düzeltilmeden alabilirsiniz.

Bu koleksiyonu ve bu fiyatları görmek beni oyunda 2009-2010 zamanlarına götürmedi değil :) Stardoll ekibi artık fiyatlandırmaları en alt barajda tutuyor ve Starcoins ürünlere çok yer veriyor. Ayrıca spoilerlarda çok daha fazla ürün var, ne zaman yayınlanacaklarını bilmiyoruz. Blogda spoilerları paylaşmaya çalışacağız.

Sizin koleksiyon hakkında düşünceleriniz neler? Bizimle paylaşmayı unutmayın :)

Yorumlar

  1. Bayıldııım. Bende bu markayı çok severdim ama zamanla elimdeki ürünleri gitmişti. Şimdi tekrar alabilmek güzel oldu ve çok çok ucuz fiyatlara. Stardoll beni bu koleksiyonla mutlu etti

    YanıtlaSil
  2. 6 sc'lik urunu gordum ama niye almadim bilmiyorum :D Birazdan yeniden koleksiyona bakacagim. Sd'de degilim su anda. Buraya uyduruk veya cok sacma bir koleksiyonla gelselerdi,ben yinede cok guzel olmus derdim. Cunku Lisa yaptigi aciklamadan sonra sd'ye hic bir sekilde yuklenmemeye calisiyorum. Umarim hasta olanlar en kisa surede iyilesirler. Boyle dusunmem urunleri sevmedigim anlamina gelmez tabii ki. Cok sevdim. Bence cok guzeller ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder