Ana içeriğe atla

Callie.Stardoll'un Hesabı Kapandı!


Herkese merhaba!
Bugün Royalty Club'da üyelerden Ann_Valo'nun paylaşımıyla Stardoll'un yüzü Callie.Stardoll'un hesabına şu an girilemediğini fark ettim. Callie'nin şu linkten bulabileceğiniz profiline girmeye çalışınca karşınıza şu çıkıyor:



Arama kısmından Callie'nin adını aratınca da sonuç aynı:




Stardoll'un editörünün şu an Callie değil Lisa olduğunu biliyoruz, ancak sembolik bir isim olarak Callie'nin Stardoll'dan silinmesi biraz zor görünüyor. Çünkü hala yeni üyeleri suitinde Callie karşılıyor. Muhtemelen hesabın kapanması bir hata sonucudur ve en kısa sürede açılacaktır. Zaten daha önce de Stardoll Staff ekibinden kişilerin hesabının kapandığı ve sonradan açıldığı olmuştu.



Ancak benim asıl dikkatimi çeken şey bundan 2 gün önce Stardoll'un Real Celeb statüsündeki anlaşmalı ünlülerinden CC'nin hesabına tekrar girilmesiydi. 



Facebook'ta üyelerden Kiedis Adcapter'ın yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz üzere, cc hesabından geri döndüğüne yönelik yayın atıldı. Bunun dışında hesaba giren kişi kendini cc olarak tanıtarak ziyaretçi defterine cevap verip hesabın tanıtımını düzenledi. Hatta kendisini ziyaret eden kişileri geri ziyaret etti. Bu muhtemelen bir hack olayıydı çünkü hesaptaki kişinin İngilizcesi çok da iyi değildi. Şu an bu hesaba da tıpkı Callie'nin hesabı gibi ulaşılamıyor. Hatta cc'nin promosyon sayfası bile artık yok.

Herhangi bir gelişme veya açıklama olursa yazıyı güncelleyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?

GÜNCELLEME: Callie'nin hesabı saat 12.09 civarında tekrardan erişime açıldı.


Yorumlar