Ana içeriğe atla

Doll Minnettarlık Haftası İçin 1 Hafta BEDAVA SUPERSTARLIK!!


Herkese merhaba!
Stardoll için oldukça ilginç bir gün yaşıyoruz. Bugün Starblog'da herkese 1 hafta ücretsiz Superstarlık hediye edileceği duyurusu yapıldı. Yazının Türkçe çevirisi aşağıda:

"19 - 25 HAZİRAN STARDOLL'UN DOLL MİNNETTARLIK HAFTASI!

Tebrikler Bebekler!

Stardoll'da inanılmaz şık ve eğlenceli oluşunuza bir teşekkür olarak bir haftalık BEDAVA Superstar üyelik kazanacaksınız!

Hesabınıza giriş yaptığınız diğer seferde hesabınıza eklenecek! ÜCRETSİZ 7 GÜNÜNÜZÜ AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN ÇIKIŞ YAPIP SONRA GİRİŞ YAPMALISINIZ. 15 level ve üstü tüm dolllar bu hafta içerisinde giriş yaptığı anda bir haftalık Superstar üyeliklerini elde edecek. 15 levelin altındaki dolllar promosyon haftası boyunca 15. levele yükseldikleri sürece level 15 oldukları anda bir hafta Superstarlıklarını elde edecekler.

Şu anda Superstar/Royalty olan dolllar bir hafta sürecek bu promosyon esnasında giriş yaparlarsa ekstra haftaları hesaplarına eklenecek.


SIKÇA SORULAN SORULAR**

S. 1 haftalık ücretsiz Superstarlığı elde etmek için ne yapmalıyım?
C. 19-25 Haziran 2020 arasında giriş yapın. Eğer eklendiğini şu an görmüyorsanız, çıkış yapın ve sonra giriş yapın.

S. Şu an level 2 olan yepyeni bir hesabım var. Yine de elde edebilir miyim?
C. Bu promosyonun bitimine kadar 15 level olduğunuz sürece bir haftalık Superstar üyeliği elde edebilirsiniz.

S. Bu Superstar üyelikle StarBazaar'da bir şeyler satabilir miyim?
C. Elbette satabilirsiniz -- mutlu satışlar!

S. Spotlight'a resimler koyabilir miyim?
C. Kesinlikle -- şimdi poz verin!

S. Suite odalarındaki Superstar blokunu kullanabilecek miyim?
C. Kullanabileceksiniz. ÖNEMLİ UYARI: Superstarlığınızın haftası bitince, Superstar üyelik almazsanız veya önceden Superstar üyeliğiniz yoksa, kilitsiz Superstar Suite odalarınıza koyduğunuz ürünler dışarı çıkarmanın imkanı olmayacak bir şekilde orada kilitli kalacaklar. -- istisna yok. Yani hafta bitmeden önce onları dışarı çıkarmayı unutmayın veya Superstar olmanın tüm avantajlarının tadını çıkarmaya devam etmek için Superstar üyelik satın alın!

 S. LE ve The JetSet gibi Superstar özel mağazalardan alışveriş yapabilir miyim?
C. Yapabilirsiniz -- keyifli alışverişler!

S. Haftalık Superstar hediyesini alabilir miyim?
C. Onu almak için Superstar sayfasını ziyaret ettiğiniz sürece, alabilirsiniz!

S. Bunu neden yapıyorsunuz?
C. Çünkü Stardoll'daki tüm dolllarımızı seviyoruz ve onlara minnettarız!

**Lütfen bu promosyon hakkında Müşteri Destek ekibine yazmadan önce bu bilgilendirmeyi dikkatle okuduğunuzdan emin olun. Bu yazıda ve SSS'de yer alan özellikler hakkında herhangi bir soruya cevap verilmeyecektir."


Yazıya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 Eminim bu olay özellikle Superstar olamayan kişiler için eğlenceli geçecektir. Daha önce de böyle bir kampanya yapılmıştı ancak orada Starbazaar kullanıma açılmamıştı, yani böyle harika bir şeyi ilk defa yaşıyor olabiliriz. Ayrıca yarından itibaren herkesin Bazaar'ı açılacağı için Starbazaar turlarına çıkmanızı mutlaka öneririm, çok güzel şeyler bulabileceğinize eminim. Bu harika olay hakkında düşüncelerinizi çok merak ediyorum, lütfen yorumlarda bizimle paylaşın :)

Yorumlar