Ana içeriğe atla

Stardesign Hair Bilgilendirmesi


Herkese merhaba!
Geçtiğimiz haftalarda bazı popüler tasarımcıların tasarım yaparken Stardesign Hair'ın kendi renk paleti dışında renkleri kullanma yöntemleri konusunda tartışmalar yaşanmıştı. Stardoll ekibi Starblog'da bunun hakkında bir yazı yayınladı. Yazının Türkçesi aşağıda:

"Selam Bebekler,

Son zamanlarda bizim muhteşem StarDesignerlarımızdan yeni türde bazı tasarımlar görüyoruz. Özellikle, onlar renklerin 'keskin' versiyonlarını oluşturmak için proxyler kullanıyorlardı. Hiçbir zarar kastedilmediğinden ve niyetin StarDesign'da daha çeşitli yeni ürünler yapmak olduğundan emin olsak da, sonuçta, proxyler ve herhangi bir türde programlar kullanmak yasak olduğundan dolayı One-Stop Kuralları ihlal ediliyor.

Bu tasarımların yapılmasına izin verilmiyor. Eğer onları kullanan bir StarDesignersanız, önümüzdeki bir ya da iki gün içerisinde sizi bu kurala karşı uyaran bir uyarı alabilirsiniz. Bu mesajın paylaşımından sonra keskin renkler yaratmak için proxy kullanmaya devam etmek hesabın kapatılmasına sebep olabilir. Bu yazıdan sonra yapılmış ve alınmış ürünler kaldırılabilir ve biz satın alımlar için geri ödeme yapmayacağız.

Her zamanki gibi, diğer StarDesignerların tasarımlarını kopyalamak direkt hesabın kapatılmasına sebep olacaktır. Eğer kopyacıları şikayet ediyorsanız, bir hatırlatma olarak, lütfen kopyalanan ögedeki RAPOR butonunu kullanın, ve gerçek tasarımcının kullanıcı adını da mesajınıza dahil edin.

Devamlı olarak gelişen ve yeteneklerini geliştirmek için yeni püf noktaları öğrenen StarDesignerlarımıza ve One-Stop Kurallarına uyan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Stardoll Ekibi"

Duyurunun yer aldığı sayfaya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yeni renk paletleri eklemek yerine açıktan uyarı yoluna gidilmesi beni çok şaşırttı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın :)

Yorumlar