Ana içeriğe atla

Dünya Bebek Günü Quizi!


"Merhaba Bebekler!
Haziran ayı'nın ikinci Cumartesi çok önemli bir gün: Dünya Bebek Günü! Biz Stardoll'da her türden bebeği kutlamaktan her zaman heyecan duyuyoruz. Kağıt bebeklerden plastik 
bebeklere hatta porselen bebeklerden dijital bebeklere kadar, tüm bebekler dünya tarihinin önemli bir parçasıdır ve hala pop kültürünün büyük bir parçasını oluşturmaktadır! Bebekler hakkında ne kadar bildiğinizi görmek için bu testi yapın! Test'e Katılan herkes, bugün anmak için Lady Gaga'nın yeni çıkardığı "Plastic Doll" şarkısındaki şarkı sözleriyle bezenmiş bir gömlek kazanacak! 
EK OLARAK: Önümüzdeki haftalarda gözlerinizi dört açın, Harika bir şekilde bebekleri takdir ettiğimizi gösteriyoruz!"

Quiz cevapları;

Katılanlara verilen hediye;



Yarışmaya gitmek için buraya tıklamanız yeterli. :)

İlk kez 14 Haziran 1986'da kutlanan Dünya Oyuncak Bebek Günü, her haziran ayının 2. cumartesi gününde kutlanıyor. Eskiden oyuncak bebek satın almanın zor ve pahalı olduğu günlerde, bu özel gün çocuk ya da yetişkin birine bir oyuncak bebek vererek kutlanırmış. Ancak günümüzde oyuncak bebeklere sahip olmak eski zamanlardan çok daha kolay, öyle ki bizler Stardoll aracılığıyla kendi sanal oyuncak bebeklerimize bile sahibiz.

Bu yazıya ek olarak Stardoll 2 senelik bir aradan sonra ilk defa bir yarışmayı Türkçe çevrilmiş olarak yayınladı. Her ne kadar çok büyük ihtimalle translate kullansalar da bence Türk kullanıcılar için çok güzel bir haber. Umarım önümüzdeki etkinliklerde de bu şekilde devam ederler.

Lady Gaga'nın Plastic Doll şarkısı:


Yorumlar