Ana içeriğe atla

Kombin Yarışması

  


                            BLACK MUSIC ICONS






Herkese merhabalar!
İBS sonrası klüp-blog ortak kombin yarışmalarına kısa bir ara vermiştik. Şimdi Pride Month özel yarışmalar öncesi tadı damağımızda kalan İBS'yi hatırlatan küçük bir kombin yarışmasıyla arayı kapatalım istedik. Bu kombin yarışmasında tıpkı İBS'de olduğu gibi size 3 müzik videosu vereceğiz. Bu üç isim de müzik piyasasında büyük yeri olan başarılı sanatçılardan oluşuyor. Sizden müzik videolarından istediğinizi seçip klibin atmosferini yakaladığınız bir kombin yapmanızı istiyoruz.



Seçebileceğiniz müzik videoları:







Kombininizi puanlarken dikkat edeceğimiz noktalar:
- Seçtiğiniz müzik klibine uygun giyindiniz mi?
- Seçtiğiniz kombine kendinizden bir şeyler kattınız mı yoksa sadece aynı kombini mi yaptınız?

- Seçtiğiniz parçalar birbiriyle uyumlu mu?





Yarışmaya katılmak için bu linkten gidebileceğiniz Modam.Stardoll klübümüzdeki Kombin Yarışması konumuza katıldığınızı ve kombininizi nereye koyduğunuzu yazmanız gerekiyor. İsterseniz kombininizi Stardoll'da blogunuza, albümünüze, tanıtımınıza; isterseniz de bu yazının altında resim olarak bırakabilirsiniz. Kombininizde istediğiniz dollu kullanabilirsiniz, ancak başkasının dollunu kullanıyorsanız lütfen kombininizi koyduğunuz yerde bunu belirtin.



Yarışmanın kazananı Icycharmet tasarımı yukarıdaki saç ile ödüllendirilecek. Sonuçlar 20 katılım geldiğinde açıklanacak.

Klüpte kombin yarışmasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hepinizi bekliyoruz, katılanlara başarılar! :)

Yorumlar