Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Radar #4


Herkese merhaba!
Yepyeni bir Radar yazısıyla tekrar sizlerleyiz. Bu hafta, gündemi göz önünde bulundurarak özel bir yazı hazırlamak istedik. Geçtiğimiz günlerde Stardoll'da sırf yarışma kazanmak için BLM hareketini kullanan insanları görmek pek çoğumuz için oldukça can sıkıcıydı. Sanal bir ortamda dahi siyahi insanlardan rol çalmaya çalışıp kendine çıkar sağlamak büyük bir saygısızlık, bu sebeple bu haftaki yazımızı Stardoll'un siyahi dolllarına ayırmak istedik. BLM hakkında yazdığımız yazıyı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

O zaman bakalım bu hafta kimler Radar'ımıza takılmış? :)


MODA


pinknnerdy'nin siyahın gökkuşağının renkleriyle uyumunu öne çıkardığı bu kombini çok havalı görünüyor. Saçlarının renkli oluşu da kombine eğlenceli bir detay katmış. Kombini sokak stilini çok başarılı yansıtıyor.




melinaing, dün gelen vintage siyah Versace elbiseyi çok şık bir şekilde kombinlemiş. Eldivenleri ve gümüş takıları kombinine büyüleyici bir hava katmış.




Nchantis'in kombinini görünce hayran kalmamak elde değil. İnsanın detay dolu bu zarif kombine baktıkça bakası geliyor. Beyaz ve gümüşün uyumunu çok iyi uyarladığı bu kombinde kürk detayı da oldukça göz alıcı olmuş.




DEKOR


Denizi ve tatil hayatını mumla aradığımız bu günlerde MissJamaica0124'in bu sade suiti oldukça huzur verici görünüyor. Havuzlu bir villa interioru içinde mavi tonlarının baskın olduğu bir dekorasyon yapması bana tam Alaçatı evlerini hatırlattı. Minimal düzeyde eşya kullanması da suitine ayrı bir hava katmış.




exoticpeonia'nın suiti ise epey emek harcandığı belli olan, dolu dolu bir suit olmuş. Oldukça detaylı ve hacimli bir suit olmasına rağmen dekorasyonda pastel renklerden gitmesi suiti göz yormayacak bir şekle getirmiş. Ayrıca Pal dekorlarını da tam gerektiği düzeyde kullanıp suite yaşam dolu bir atmosfer katmış.




TASARIM


daliie, "Black Lives Matter" posterini hiçbir kâr elde etmeden Starbazaar'ında satıyor ve tek isteği farkındalık yaratmak. 

Poster: 2 Starcoins




beybicik de tıpkı daliie gibi hiçbir kâr elde etmeden, sadece farkındalık yaratmak amacıyla "raised fist" posterini Starbazaar'ında satıyor. Bu dönemde bu gibi tasarımlarla çıkar sağlamaya çalışan üyeler var. Bu sebeple bu gibi tasarımları sadece tasarımın fiyatını çıkartacak şekilde vergisinin eklendiği fiyattan satan veya beybicik ile daliie gibi tasarımdan hiçbir kâr elde etmeyen üyelerden satın almak en iyisi.

Poster: 2 Stardollar




leka-drika'nın saç tasarımlarını görünce inanamadım, çünkü bu kadar kaliteli ve detaylı duran tasarımların yalnızca 1-2 part olmasına artık pek alışkın değiliz. Gölgelendirme ve ışıltıların çok başarılı yapıldığı bu saçların fiyatları da oldukça uygun.

1. saç (Nyane): 89x2 Stardollar
2. saç (Chanel): 89 Stardollar
3. saç (Kim K.): 89x2 Stardollar
4. saç (Kylie): 89 Stardollar




Eğer uygun fiyatlı ve renkli saçlar arıyorsanız era2009'ın tasarımlarına mutlaka göz atmalısınız. Hem pembenin hem de morun en tatlı tonlarını kullandığı bu saçların da fiyatı oldukça uygun.

1. saç (Shannon): 89x2 Stardollar
2. saç (Shannade): 89x2 Stardollar

Stardoll hesabı





ladyscared ise çok ucuz fiyatlara genelde siyah renkte saçlar tasarlıyor. Kendisini bu yazıdan sonra kendi radarınıza almanız iyi bir fikir olur çünkü her geçen gün daha detaylı ve iyi tasarımlar yapıyor.

1. saç (Dark Lady): 60 Stardollar
2. saç (Blackout): 56+30 Stardollar
3. saç (Darkly Shine): 68+20 Stardollar
4. saç (The Lady): 78 Stardollar
5. saç (Rebel Red): 66 Stardollar
6. saç (Rebel Aqua): 66 Stardollar

Stardoll hesabı





Popüler tasarımcılar bu hafta da kendilerini bir kez daha aşmayı başardılar. Tasarımların ikisi de Facebook üzerinden düzenlenen bir saç tasarım yarışması için yapıldı. İlk görselde yer alan Mirage. tasarımı saç tam 20 parttan oluşuyor. Bu saçı görmek bana Stardoll'daki en detaylı saçın Starpoint ödülü olarak verilen örgülü yandan toplanmış dalgalı saç olduğu günlerden bu günlere nasıl geldiğimizi düşündürdü :) İnanılmaz bir gölgelendirme ve ışıltı çalışması isteyen bu saçın detaylarına ve dalgalandırmasına hayran kaldım.

İkinci görseldeki VersionOne saçı da diğeri gibi tam 20 parttan oluşuyor. Kıvırcık tasarım saçlarda saçın doğal duruşunu sağlayabilmek oldukça zor ve kendisi bunu çok iyi başarmış. Saçın ayrım bölümü ise saçın en iyi bölümü olabilir.

1. saç: Mirage. - Satışta değil
2. saç: VersionOne - Satışta değil


Bu haftalık bu kadar! Siz de Radar'a takılmak için buraya yorum yapabilirsiniz, bana Stardoll veya Instagram üzerinden yazabilirsiniz, ya da benim sizi bulmamı bekleyebilirsiniz! Her türlü önerinize açığım ancak önceliğim her zaman için daha az bilinen kullanıcılarda olacak. En kısa sürede Radar'da tekrar görüşmek üzere!

Yorumlar