Ana içeriğe atla

Bedava Dünya Oyuncak Bebek Günü Tişörtleri

Herkese merhaba!
İlk kez 14 Haziran 1986'da kutlanan Dünya Oyuncak Bebek Günü, her haziran ayının 2. cumartesi gününde kutlanıyor. Eskiden oyuncak bebek satın almanın zor ve pahalı olduğu günlerde, bu özel gün çocuk ya da yetişkin birine bir oyuncak bebek vererek kutlanırmış. Ancak günümüzde oyuncak bebeklere sahip olmak eski zamanlardan çok daha kolay, öyle ki bizler Stardoll aracılığıyla kendi sanal oyuncak bebeklerimize bile sahibiz. İşte bu yüzden Stardoll, dün Lisa.Stardoll'un Royalty klübünde verdiği spoilerdan sonra kendileri için özel anlamlar ifade eden bu tarihi kutluyor! 

Bizlere de bu bedava doll yani oyuncak bebek yazan tişörtlerden hediye etmişler. Bedavalara sahip olmak için tek yapmanız gereken oyuna giriş yapmak. Tişörtler hem kızlar hem de erkekler için olan versiyonlarıyla suitinize hediye olarak gelecek.

Ben şahsen Dünya Oyuncak Bebek Günü'nü ilk kez buradan öğreniyorum :) Sizin bilginiz var mıydı? Bedavalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar

  1. 🐰 bende ilk kez sizden ogrendim. sabah suitimde yoktu. simdi vardir. 🐰 Guzel bir etkinlik bence.. Ve dedigin gibi bizimde sanal oyuncaklarimiz var. bu nedenle boyle bir oyunda boyle bir etkinligin olmasi cok guzel olmus. 🐰

    YanıtlaSil

Yorum Gönder