Ana içeriğe atla

Callie's Picks : Lady Lovelace




Herkese Merhaba!

Stardoll bugün Callies's Picks'in Lady Lovelace temalı 111. koleksiyonunu yayınladı.
Bildiğiniz üzere bir önceki koleksiyonda öykü yazarı Beatrix Potter vardı. Bu sefer ise koleksiyon 1815 doğumlu İngiliz şair Ada Lovelace'in Stardoll'da bulunan dress-up doll'undaki kıyafetlerinden oluşuyor. Eğer dress-up doll'una bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Buraya tıklayarakta suitini ziyaret edebilirsiniz.




3 katlı bu koleksiyondaki ürünlerin fiyatları 9 sd ile 25 sd arasında. 3 tane sc ürünü var. Koleksiyondaki bazı parçalar ne yazık ki bir önce ki koleksiyon gibi bizim doll'larımız ile uyumlu değiller.







"Merhaba dolls,

Callie'nin Seçtiklerinin bu sayısında övgüyle bahsedebileceğimiz başka bir role modeli sizlere Stardoll'da sunmaktan onur duyuyoruz: Lady Lovelace

Ada olarak da bilinirdi, 1815'te şair Lord Byron'ın kızı olarak dünyaya geldi ve kızlar için oldukça olağan dışı görülen bir zaman zarfında annesinin teşvikiyle STEM (Science Technology Engineering Math) konusunu cesurca araştırdı.

Analitik zihnini kullanarak, bilim insanı Charles Babbage, bilgisayarın ilk sürümlerinde çalışmasına yardımcı oldu ve programlama dili konusunda bir oyun teorisi üzerinde çalıştı. Tüm bunları aynı zamanda Earl ile evliyken, bir aile yetiştirirken, ev işleriyle uğraşırken ve o günün modası olan kıyafetleri giyerek yaptı.

Çalışmaları sayesinde bugün buradayız: Bilgisayardaki bir oyunda onun vintage modasının tadını çıkar ve iz bırakan öncü olarak ona hayranlık duy! Umarım, böyle olağanüstü bir kadına adanmış bu koleksiyonda seveceğiniz veya ilham alacağınız bir şeyler bulursunuz!


xoxo Callie"






Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz? Aşağıda düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.




Yorumlar

  1. callie artik koleksiyonlarinda tarihte damga vuran kisilerden seciyor gibi. onceki yazardi. simdi ki ise modaci.. aslinda bu fikir hosuma gitmeye basladi.. ^-^ basta acayip geliyordu. ama bu koleksiyonla alistim. bir sonraki eger bu stil olacaksa, merak ediyorum acikcasi ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder