Ana içeriğe atla

YORUM: Haziran 2019 Hotbuys


Herkese merhaba!
Yine bir ayın sonuna geldik bile! Yazın ilk ayına veda ederken bu ay gelen 10 hotbuys ürünü iyisiyle kötüsüyle değerlendirmek istiyorum.

Bu ay ürünler 9-25 Stardollar arasında değişiyordu.

İlk olarak 4 Haziran'da Original Future'a 18 Stardollar değerindeki güneş gözlükleri geldi. Cat eye modelindeki bu yeşil güneş gözlükleri kombinlerde kullanımı zor olsa da cesur rengiyle beni büyüledi. Katalogda böyle çeşitli ürünler olması kullanıcılar için büyük bir avantaj, bu gözlük de çeşitlilik katan ürünlerden biri oldu. Kullanabileceğini düşünen herkesin mutlaka alması gereken bu parça, Starplaza'da yer alan onlarca birbirinin aynı güneş gözlüğüne kıyasla fiyatını hak ediyor.

Starplaza'da bizi karşılayan 2. hotbuys ürün ise 6 Haziran'da Rio'ya gelen 17 Stardollarlık sandaletler oldu. Pastele kaçan rengi ve önü açık oluşuyla özellikle yazlık kombinlerde oldukça kullanışlı olabilecek bu sandaletlerin fiyatı da epey cazip. Ancak bu ayın hotbuys ürünlerinin göze çarpan 90lar sokak stili temasına oldukça zıt bir parça.

Ve 11 Haziran'da yine Rio'ya 22 Stardollarlık haki renginde bir korseli üst geldi. Bu ürün bu ayın belki de en çok beklenen kombininin iki ana parçasından biriydi ve beklendiği gibi güzel bir geridönüş aldı. Koleksiyonlarını hayranlıkla takip ettiğim IAMGIA'dan esinlenerek tasarlanmış bu ürün 2019'un en sevilen renklerinden birini bizlere iyi bir görüntü kalitesiyle sunuyor. Fiyatı ne çok yüksek, ne çok düşük. Ayrıca bu üst, koleksiyonda ileride değerleneceğini düşündüğüm ürünlerden biri.

21 Stardollarlık bambudan çanta da 13 Haziran'da It Girls'te yerini aldı. Tıpkı Rio sandaletler gibi bu ürünler arasında tarz olarak epey farklı olan bu çanta için haziran ayının bonus ürünü demek yanlış olmaz. Farklı tarzlara bir şekilde uydurulabilecek, kombinlenmesi rahat ve oldukça şık bir çanta. Ayrıca çok konuşulan boncuklu, bambu, hasır vs. onlarca çantası bulunan Cult Gaia markasından bir ürünün Stardoll'a taşınmış olması mutluluk verici.

 16 Haziran tarihinde ise Rio üstün tamamlayıcısı kargo pantolon Bonjour Bizou'da 24 Stardollardan satışa sunuldu. Yine IAMGIA'dan esinlenerek yapılan pantolon bu ay en çok beklenenlerden biri olsa da çok da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim görüntü kalitesiyle ayın en büyük hayal kırıklığı oldu. Kargo pantolonlar geçmişe döndüğümüz trendlerde yüksek bel pantolonlardan sonra en sevdiğim trend olabilir. Hele ki bunu bu yılın en iyi renklerinden biri olan haki rengiyle birleştirince ortaya çıkan ürünü beğenmemek benim için imkansıza yakındı. Bu yüzden ben olumsuz yorumlara katılmıyorum. Bu pantolon bu ayın en iyi ve Starplaza'nın genelinden farklı ürünlerinden biriydi.

 İki parçası da ayrı ayrı satılan küpeler ise 18 Haziran tarihinde Velvet Orchid mağazasında biri 11 biri 9 Stardollar olmak üzere toplam 20 Stardollardan satışa sunuldu. Jacquemus'nün ürününden esinlenerek yapılan bu küpeler bu yıl çok gördüğümüz tek uzun küpe trendini Starplaza'ya taşımış oldu. Ben küçük siyah parçayı almayı tercih etmedim, onun yerine uzun yaprak şekilli parçadan iki tane almak çok daha kullanışlı. Bu ay mutlaka alınması gereken parçalardan biri.

Ve sonra 20 Haziran'da 20 Stardollarlık ayakkabılar It Girls'e geldi. Benim bu ay favori parçalarımdan biri olan bu ayakkabılar adından da anlaşılacağı gibi monokrom tarzda. Siyah ve beyazın trend tanımaz uyumu bana her zaman harika gelmiştir, bu ayakkabılar tam da bunu sağlıyor.

 21 Stardollarlık Bonjour Bizou çanta ise 25 Haziran'da Starplaza'daki yerini aldı. Hem defilelerde hem de sokak stilinin ilhamını high fashion markalardan alan ünlüler ya da influencerlarda gördüğümüz plastik transparan çantalar böylece Stardoll'da da kendine yer bulmuş oldu. Genelde klasik ve zamansız parçalara bonus demeyi tercih etsem de günümüz trendlerine baktığımız zaman bu çanta da bonus sayılabilir. Çünkü 90lara göz kırpan ama bir yandan fütüristikliğini koruyan rahat ve şık stiller uzağa gidecek gibi gözükmüyor, aksine sürekli çeşitleniyor.

27 Haziran'da ise Fallen Angel'a 25 Stardollarlık bir üst geldi. Yine IAMGIA'dan esinlenerek yapılmış bu üstün yer aldığı kombin bence bu ayın en iyisiydi. Göğüs kısmı açıkta, çizgili bu crop top güzel bir görüntü kalitesiyle ve parlak duran çizgileriyle tam olması gerektiği gibiydi. Ayrıca bu ayın en pahalı ürünü buydu.



Ve son olarak 29 Haziran'da yine Fallen Angel'a 24 Stardollarlık etek geldi. IAMGIA'dan esinlenerek tasarlanmış üstün tamamlayıcısı bu etek de tıpkı üst gibi tam olması gerektiği şekildeydi. Fiyatını kesinlikle hak ediyor.



Mayıs 2019 hotbuys yorumumda nihayet hotbuys ürünlerdeki çeşitsizliğe ve sıkıcılığa atıfta bulunarak zincirin kırıldığını söylemiştim. Haziran bu zinciri paramparça etti demek yanlış olmaz. Bu yazıda sürekli bahsettiğim ve hotbuysların ilhamını aldığı sokak stili günümüzde herkesin en çok takip ettiği veya bir şekilde etmek zorunda kaldığı giyim türü. Ünlülerin ve yeni nesil influencer ünlülerinin günlük tarzları sosyal medya ve magazin sayesinde sürekli takip edilebildiği için trendler çabuk yayılıyor, hızla da değişiyor. Bu bir de 90lar gibi ikonik ve özetlemek mümkün olmayan bir dönemle birleştiği zaman ortaya çıkan sonuçlar anlat anlat bitmez hale geliyor. İşte tüm bunları karşıladığı için bu ay sadece spoilerları görmek bile beni epey heyecanlandırmıştı. Crop üstler, kargo pantolon, şık aksesuarlar hepsi 2019'da her yerde gördüğümüz şeyler. Mayıs ayı kahve tonlarının baskın olduğu ve klasik parçaların yer aldığı bir aydı, bu ayın bunun tam tersini seçmesi hem üyelerin genelinin isteklerini karşılamış oldu, hem de çeşitlilik açısından başarılı bir hamle oldu. 

Normalde yukarıda olan resimde sadece aldığım ürünler olur, bu ay uzun zamandır ilk defa gelen tüm hotbuysları aldığım için resim dopdolu. Geçtiğimiz aylarda üstünde uğraşılmamış ürünlere biçilen fiyatları düşününce bu ay ürünlerin gayet uygun fiyatlandırıldığını düşünüyorum ve Stardoll'un bu çizgisini korumasını umuyorum.

Peki ya sizin en sevdiğiniz ürünler hangileri oldu? Genel olarak ne düşünüyorsunuz? 5'ten fazla yorum gelirse yorum yapanlar arasından seçilecek bir kişiye istediği ürünü hediye edeceğim, bu yüzden görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! :) Yarın blogumuzda bu ürünlerle kombin önerilerini bulabilirsiniz.


Yorumlar

  1. Bu ayki hotbuys urunleri gercektende cok guzel. En cok siyah cizgili takim hosuma gitti. Ama diger urunlerde guzel.. Korseli ustte bu ayin en iyi parcasi gibi duruyor. ^-^
    Cok guzel bir yazi olmus yine.. Tesekkurler ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! ♡ Çizgili takım kesinlikle efsane :)

      Sil
  2. Ürün yorumlarınızı severek okuyorum, teşekkürler. Bu ayki hotbuyslara ben de bayıldım, yeni gelecek hotbuyslar da çok güzel. Neler yapıyorsunuz stardoll hanım hepsine yetişemiyoruz :D Bu ay favori seçemiyorum hepsi bebeğim oldu dhdgdgsh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! ♡ Severek okuman beni çok mutlu etti, artık daha da sıklaştırmayı düşünüyorum :) Gelecek aya ben de bayıldım, iki ay üst üste kombo yaptılar :D

      Sil

Yorum Gönder