Ana içeriğe atla

Bloğun Yeni Görünümü (Anket)



İlk olarak herkese hayırlı bayramlar dilerim! :)
Gördüğünüz üzere bloğun temasıyla ilgili değişiklik yaptık. Temayla ilgili küçük bir anket yapıp fikirlerinizi almak istiyorum. Anket 24 saat sonra sona erecek. Düşünceleriniz bizim için çok önemli, ankete katılıp aşağıyada düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Tema dışında blogda görmek istediğiniz şeyler neler onlarıda belirtirseniz çok sevinirim. 


Yorumlar

  1. 🐰 Bende sasirdim n'olmus buraya diye :D :D Bence cok guzel olmus. blogda gormek istedigim bir sey yok aslinda. cunku fazlasiyla var. cekilisler yapiyorsunuz. stardoll hakkinda bilgiler veriyorsunuz. magazalar olsun, stardoll tarihi, msw hakkinda yazilar. Bence her sey cok guzel. Cok basarili bir blog :) 🐰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kendi adıma :) Beğenmene çok sevindim. Neredeyse her yazımıza yorum yaptığın ve fikirlerini belirttiğin için ayrıca teşekkürler :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. 🐰 Asil ben tesekkur ederim. Sana ve Begum'e ^-^ 🐰 Bloglari hic takip etmiyordum. ikinizde burada eglenmemi sagladiniz. ve su anda tum takip ettigim bloglarin oncusu emin olun ki sizsiniz. 🐰

      Sil
    4. Teşekkür ederiz ^^ Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, sizlerden gelen güzel yorumlar bizi daha da teşvik ediyor emin olabilirsin :)

      Sil
  2. eskisi bin kat daha iyiydi canımmm

    YanıtlaSil
  3. bu bloğu yeni keşf etdim bence çok iyi hazırlanmış
    stardoll hesabım( safura12)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz canım. Diğer paylaşımlarımıza bakıp onların altında da o paylaşım ile ilgili fikirlerini bizimle paylaşmayı unutma! :)

      Sil
  4. ÖZLEM ÇEKİLİŞ YAPMIŞ BEN GELMEZMİYİM YA
    BU ARADA KENDİ SAÇLARINIZI KATMIŞSINIZ
    SAÇLAR EFSANE
    İNŞALLAH KAZANIRIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer saçlardan kazanmak istiyorsan blogdaki günlük paylaşımlarada fikirlerini yazmalısın canım en çok yorum yazan kişi kazanacak. Ama en çoktan kastım bir konuya bir den fazla ve konuyla alakasız yorum yapan değil. Umarım diğer paylaşımlarımızda da yorumlarını görebiliriz. :)

      Sil

Yorum Gönder