Ana içeriğe atla

Pride Look Alike Fotoğraf Yarışması






Herkese Merhaba!
Stardoll Pride etkinliğinden bu haftanın son yarışması ilk yarışma gibi bir fotoğraf yarışması!
Bu fotoğraf yarışmasında sevdiğiniz bir LGBT bireyini kendi doll'unuza yansıtmanız isteniyor. Sevdiğiniz birey gibi dollunuzu giydirip, suitinizi buna uygun dekore etmelisiniz. 

Stardoll etkinlik yazısını bizim dilimize çevirirken bir kaç cümleyi eklemeden yayınlamış. Aşağıya sizin için tüm metnin çevirisini ekliyorum.


Stardoll'un mesajı;

"Stardoll'da buradaki pek çok bebek, en sevdikleri ünlüleri veya karakterlerinin görünüşlerini yeniden yaratabilir ve suitlerinin tamamını uygun şekilde dekore edebilir. En sevdiğiniz LGBTQIA kişisinin bu fotoğraf yarışmasında temsil edildiğini görmek istiyoruz. Bir şekilde ipuçları veya kişinin adını eklediğinizden emin olun, böylece kimi stillendirdiğinizi bilelim!
Bizi hayrete düşüren yazılar Stardollar ve bir hafta Superstar'lık kazanacak!

Katılır katılmaz Pride Boho Love is Love Festival Shirt'ünüzü süitinizde göreceksiniz! 

Kurallar 


- LGBTQIA topluluğundan bebeğini tanınmış biri olarak giydir (herhangi biri olabilir: gerçek, tarihi veya kurgusal) ve süitini eşleşecek şekilde dekore et.

- Fotoğrafını çekin ve buraya gönder.

- Güvenli ve eğlenceli Stardoll Pride geçir. "



Katıldığınızda Suitinize Gelen Hediye;










Siz bu yarışmada hangi sevdiğiniz LGBT bireyini kendi doll'unuza yansıttınız? Yorum kısmında bizimle paylaşabilir hatta bize resminizi yollarsanız bu yazıya resimlerinizi ekleyebiliriz. :)



Yorumlar