Ana içeriğe atla

Callie's Picks No. 110: Beatrix Potter


Herkese merhaba!

Bugün Callie's Picks'in Beatrix Potter temalı 110. koleksiyonu Starplaza'ya geldi. Koleksiyon, Tavşan Peter öyküleriyle tanından 1866 doğumlu İngiliz yazar ve illüstratör Beatrix Potter'ın Stardoll'da bulunan dress-up doll'undaki kıyafetlerinden oluşuyor. Ayrıca anısına açılmış bir suiti de bulunan Beatrix Potter'ın suitine göz atmak isterseniz tıklayın.




Callie koleksiyonu yayınlarken bizlere şöyle bir not bırakmış:

"Merhaba bebekler!
Yazar, illüstratör, doğacı, bilim insanı ve Stardoll'un en büyük ilham kaynaklarından biri-- Beatrix Potter bunların hepsi ve daha fazlası!

 Bizler her zaman Tavşan Peter'ın yaratıcısının büyük hayranlarıydık ve onun rol model dress-up doll'u yıllardır burada en çok sevilen ve istenen ürünlerden oldu. Callie's Picks'in bu koleksiyonunda onun bazı vintage moda kıyafetlerini sizlerin kullanımına sunuyorum ve umuyorum ki sizler onun sinir bozucu hayvanların peşinden koşturmak veya yeni bir yüzyıla geçiş galası için mükemmel kıyafetlerini stillendirebilirsiniz.

Ayrıca sizleri bu gözüpek insan hakkında daha fazla öğrenmeye ve neden ona bu kadar hayran olduğumuzu keşfetmeye teşvik ediyorum!
Tadını çıkarın!

Öpücükler, Callie"



2 katlık bu koleksiyonda 3 tane Starcoins ürün var. Diğer ürünler ise 8-32 Stardollar arasında değişiyor. Arkaplan interior olarak satışa sunulmadı. Ayrıca tüm ürünler Beatrix'in doll'una özel üretildiği için ve bacakları bizim me-dollarımızdan farklı olduğu için çoraplar ve ayakkabılar bizim me-dollarımıza uymuyor. Buna rağmen Beatrix'in kendi doll'u anlamsız bir şekilde satışa sunulmamış. DÜZENLEME: Beatrix'in doll'u da koleksiyondan 1 gün sonra satışa sunuldu.


Ayrıca mağazada gözükmese de katalogta yer alan 18 Stardollarlık Beatrix Potter hat biege, Voile mağazasını katalogdan arattığınızda yalnızca 4 Stardollara satın alabileceğiniz bir ürün.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar

  1. 🐰 :D :D acayip.. O ayakkabilar ne alaka anlamadim :/ ya doll'u da satmalari gerekirdi, ya da ayakkabilari bizim doll'larimiza gore yapmalilardi. Bilmiyorum. bir kac urun guzel. Ama dedigin gibi ayakkabi ve coraplar acayip :D :D Bizim icin hazirlanmamis sanki. :/ 🐰

    YanıtlaSil
  2. yaakabılar birleşik ama bizim dolların ayakları ayrı napcaz onu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder