Ana içeriğe atla

Stardoll Tarihi: Miss Stardoll World Part 3

Herkese merhaba! Bu yazı yayına girdiği zaman ben TYT'de Matematik problemleriyle cebelleşiyor olacağım :) Umarım sizler çok daha keyifli aktiviteler yapıyorsunuzdur.

O zaman çaylarınızı ve kahvelerinizi hazırlayın çünkü bugün Miss Stardoll World Tarihi dosyasının son yazısında yakın tarihi inceleyeceğiz. Ama önce eğer okumadıysanız sizi buradan 1. parta, buradan da 2. parta alalım.

Miss Stardoll World 2016:

solda yasemin_woww, ortada nicholbarbie, sağda super_anna
2016 yılı MSW için olaylı olmayan bir yıldı. Çoğunluğun favorisi ABD'li nicholbarbie MSW 1.'lik unvanını, çok sevilen Türk üye yasemin_woww 2.'lik unvanını ve çok sevilen bir başka üye super_anna da 3.'lük unvanını elde etti. Bu sene de tıpkı geçen seneki gibi ilk 30 üye açıklandı.

nicholbarbie'nin 1.'lik ödülleri MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel MSW elbisesi, MSW pelerini, 1 yıllık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 2000 Stardollardan oluşuyordu.

2.' olan yasemin_woww ise MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel MSW elbisesi, 6 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 1000 Stardollar ile ödüllendirildi. 3.'ye de MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel MSW elbisesi, 3 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 500 Stardollar hediye edildi.

30 finaliste de MSW finalist kuşağı, MSW finalist başarısı ve 250 Stardollar hediye edildi. Yarı finalistler de MSW yarı finalist kuşağı, MSW yarı finalist başarısı ve 100 Stardollar ile ödüllendirildi.

2016'nın 1.'si nicholbarbie hala aktif bir şekilde oyunda ve son zamanlarda tasarım yapmaya başladı. Profiline gitmek için tıklayın.

Miss Stardoll World 2017:

solda elena.sketo, ortada yasemin_woww, sağda s34baby
2017 yılı da ortalığın karıştığı yıllardan biriydi. Kıran kırana geçen bir oylama mücadelesinin sonunda hepimizin çok iyi tanıdığı yasemin_woww geçen seneki 2.'liğinden sonra bu kez 1. oldu. MSW kraliçesi unvanı tam 6 yıl sonra tekrar Türk birine geçti. Ancak yasemin_woww'ın hem geçen sene ilk 3'te olması, hem bir Crew üyesi olması, hem de Türkiye'den 3. kez bir MSW çıkması özellikle yabancı üyelerin büyük tepkisine sebep oldu. Ama yasemin_woww aldığı eleştiriler ve tepkilerin yanında kendisini seven çok büyük bir kitleye de sahipti.

2.'liğe elena.sketo ve 3.'lüğe de bir başka Türk olan s34baby layık görüldü. Ayrıca Türk kullanıcıların en aktif olduğu yarışlardan biriydi, ilk 5'te 3 Türk vardı.

yasemin_woww'ın 1.'lik ödülleri MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW kıyafet dolabı, 1 yıllık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 2000 Stardollar'dan oluşuyordu.

2.'ye ise MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW kıyafet dolabı, 6 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 1000 Stardollar hediye edildi. 3. olan üye s34baby de MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW elbisesi, 3 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 500 Stardollar ile ödüllendirildi.

Tüm finalistlere MSW finalist kuşağı, MSW finalist başarısı ve 250 Stardollar hediye edildi. Yarı finalistler ise MSW yarı finalist kuşağı, MSW yarı finalist başarısı ve 100 Stardollar ile ödüllendirildi.

yasemin_woww hepinizin bildiği gibi hala oyunda aktif bir şekilde yer alıyor. Profiline gitmek isterseniz tıklayın. Ayrıca kısa zaman önce kendisiyle yaptığımız röportajda MSW hakkında söylediklerini okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Miss Stardoll World 2018:

solda germanottal, ortada felix.giro, sağda sakura.t
2018 yılı MSW için tarihi bir yıldı çünkü ilk defa bir erkek medoll yarışmanın kazananı oldu. Her ne kadar medoll'u kız şeklinde olsa da 2. olan Türk germanottal da bir erkek. Yani 2018 Mister Stardoll World senesiydi diyebiliriz. 2018'in 1.'si Portekizli felix.giro da, 2.'si germanottal da, 3.'sü sakura.t de oyunun en sevilen tasarımcıları arasında yer alıyor. Bu yüzden dereceye girmeleri pek de şaşırtıcı olmadı.

Bu senenin en önemli olayı One Stop Kurallarına MSW'de adil oynama konusunda yeni kurallar getirilmesi oldu. Pek çok üye klüplerde kendisine oy verenlere hediyeler vermeyi teklif ederek oy satın alıyor ve çok büyük haksızlığa sebep oluyordu. Bu yüzden rüşvetle oy satın almak yasaklandı, birinin yaptığı tespit edilirse MSW'den diskalifiye edileceği açıklandı.

felix.giro ödül olarak MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW kıyafeti, 1 yıllık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 1000 Stardollar kazandı.

2. olan germanottal da MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW elbisesi, 6 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 500 Stardollar ile ödüllendirildi. 3.'ye ise MSW tacı, MSW kuşağı, kendine özel bir MSW elbisesi, 3 aylık Superstar üyelik, Royalty statüsü ve 250 Stardollar hediye edildi.

Tüm finalistler MSW finalist kuşağı, MSW finalist başarısı ve 100 Stardollar ile; tüm yarı finalistler ise MSW yarı finalist kuşağı, MSW yarı finalist başarısı ve 25 Stardollar ile ödüllendirildi.

2018'in Stardoll Kralı felix.giro oyunda aktif bir şekilde yer almaya devam ediyor. Suitine gitmek için buraya tıklayın.

 Her sene gittikçe artan ödüllerden sonra 2014 yılı sonrası ödüllerde ciddi bir azalma olması dikkatlerden kaçmıyor. Örneğin 2015 yılında tüm yarı finalistler 300 Stardollar ile ödüllendirilirken 2018 yılında tüm uğraşlarına rağmen 25 Stardollar gibi komik bir sayıya layık görülüyorlar. Zamanında hem oyun içinde hem de gerçek hayatta gerçekten kraliçeler gibi ödüllendirilmiş üye örnekleri ortada dururken son yıllarda ortada çok daha çekişmeli yarışların mükafatları gerçekten çok küçük kalıyor.

Ve böylece 8 yıllık Miss Stardoll World macerasının sonuna geldik. Dilerim okurken keyif almışsınızdır. Lütfen yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. Haftaya cumartesi Stardoll Tarihi serisi bambaşka bir konuyla sizlerle olacak. Konu hakkında küçük bir spoiler görmek için bu hafta blogumuzun klübü Eternal.Party'ye göz atmayı unutmayın.

Yorumlar

  1. 🐰 odulleri azaltmalari biraz acayip.. her tur 1 hafta suruyo yanlis bilmiyorsam.. ve bu da baya emek gerektiriyo :/ 🐰 cok guzel bir yazi olmus yine.. tesekkurler 🐰 stardoll tarihi serisi'ni sabirsizlikla bekliyoruz ^-^ 🐰 bu arada tyt'de matematik problemleriyle bende cebellestim :P :P hakkimizda hayirlisi olsun 🐰 istedigimiz yerlere gideriz insallah 🐰

    YanıtlaSil

Yorum Gönder