Ana içeriğe atla

Callie's Picks: Coco Chanel



Herkese Merhaba!

Stardoll'da yeniden Callie's Picks'te doll koleksiyonu görüyoruz. Koleksiyonun teması Coco Chanel. Her ne kadar yakın zamanda Callie's Picks'te Chanel koleksiyonu gelmiş olsada sanırım bu sefer bebeğiyle birlikte bize benzer bir koleksiyon sunmak istediler. Coco Chanel'e dönecek olursak 1883 doğumlu Gabrielle "Coco" Bonheur Chanel, Fransız moda tasarımcısı, Chanel markasının kurucusu. İsmi "Time: Yüzyılın En Önemli 100 Kişisi" listesinde de gecen tek moda tasarımcısıdır. Eğer isterseniz Coco Chanel'in suitine buraya tıklayarak bakabilirsiniz. 

2 katlı bu koleksiyondaki ürünlerin fiyatı 6 sd ile 20 sd arasında, 6 adet sc, 4 adette dekor ürünü var. Ayrıca 35 sd değerinde Coco Chanel bebeği var. Kıyafetler yine Coco Chanel bebeğine uyumlular.

Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz?




"Merhaba Dolls!

Coco Chanel, tarihin en etkili moda tasarımcılarından biridir. Korselerin sonunu getirmeye yardım etti, küçük siyah elbiseyi, kostüm mücevherini ve el çantası modasını yaptı ve dünyayı şimdiye dek en popüler parfümlerden biri olan Chanel No 5 ile tanıştırdı.

Stardoll'da modasının burada istenmesi şaşırtıcı değil!

Chanel logosu olan CC'yi içeren herhangi bir şeyin koleksiyoncusu olsanız da, ya da klasik parçalar isteyenlerden, umarım bu Callie's Picks Tribute'de ki biricik Chanel'i seversiniz.

Keyfini çıkarın!

xoxo Callie"






Yorumlar

  1. Sc ile satılan pantolona bayılmıştım ama maalesef bebeklere uyumlu değil :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü ters çevirmeyle uydurabiliyorsun, yapamazsan bana mesaj atarsan yardımcı olabilirim :)

      Sil
  2. Callie cok sevdi bu isi :D :D bence bundan sonra boyle takilacak :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder