Ana içeriğe atla

CATS on Stardoll Fotoğraf Yarışması


Herkese merhaba!
Bugün Stardoll'a geçtiğimiz günlerde yayınlanan CATS filmi fragmanından ilhamını almış bir yarışma geldi. Müzikal uyarlaması olan film kadrosunda pek çok yıldız ismi barındırıyor. Fragman aşağıda:


Stardoll yarışmayı aşağıdaki şekilde İngilizce olarak duyurdu:

"Selam bebekler!
İnternet bizim biricik müzikalimiz CATS'in film versiyonunun kısa süre önce yayınlanan fragmanı hakkında yorumlarla çalkalanıyor! Jennifer Hudson, Taylor Swift, Judy Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson, Idris Elba, James Corden, Jason Derulo ve çok daha fazla yıldız ismin yer aldığı film yayınlandığında sansasyon yaratacağına şüphe yok!

Biz Stardoll'da CATS'i seviyoruz ve yıl sonunda yayınlandığında filmi izlemek için sabırsızlanıyoruz. O yüzden bu yarışmada bize KENDİ CATtitude'unuzu gösterin! Sert bir kedi gibi giyinmek de olsa, suitinizi TÜM KEDİCİKLERLE doldurmak da olsa, ya da West End veya Broadway'de performans sergilemeye değer bir kedi harikalar diyarı yaratmak da olsa bize neyle geleceğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz!

Favorilerimiz Stardollar ve 1 haftalık Superstarlık kazanacak! MİYAV!"

Yarışmaya gitmek için tıklayın.

Siz katılmayı düşünüyor musunuz ve filmin fragmanını sevdiniz mi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. 1 haftalik diyolar ama 1 ay.. Cunku pride yarismlarindanfotografta derece yapmisim. ve sslik odulu verildi 25 sd ile birlikte. Ama 1 ay sslik verildi.. 1 hafta degil.. :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim öncelikle :D Bir şeyi tamamen doğru yapsalar şaşacağım artık :P

      Sil
  2. Peki bu yarisma ne zaman aciklanacak? Hala bekliyorum... 1 aydan fazla gecti

    YanıtlaSil

Yorum Gönder