Ana içeriğe atla

Royalty Özel Yarışma: Öne Çıkartılan Bir Stilist Olun ve Kendi Koleksiyonunuzu Yapın!

Herkese merhaba!
Bugün Starblog'da Stardoll Feat mağazasının yeni çıkacak koleksiyonunda yer alacak ürünlerin seçilmesi için Royaltylere özel bir yarışma geldi.

İlk olarak Lisa.Stardoll Royalty klübünde dün "Sıradaki Stardoll Feat koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek için YARIN etrafa göz atın!" diyerek yarışmanın geleceğinin sinyallerini üyelere verdi. Bugün de yarışma şu şekilde İngilice olarak duyuruldu:

"Royalty üyeler, en çılgın moda hayallerinizi Starplaza'da gerçekleştirmenin oldukça özel bir şansı işte burada!

Şu an Tribute Sezonunun tam ortasındayız! Bu heyecan verici zaman dilimi Stardoll'da bizlerin nasıl stilistlere sahip olduğumuzu görmemiz ve SİZLERİN nasıl ürünleri Tribute koleksiyonunun bir parçası olarak görmek istediğinizi bilmemiz adına bize ilham verdi.

Sizlerden her kombinde en az bir parçası şu anki Tribute koleksiyonlardan olmak üzere 3 şık kombin yaratmanızı istiyoruz. En azından bir kombin erkek bir doll için olmalı. 3 görünümün birlikte fotoğrafını çekin (dollunuzla beraber Pals veya mankenleri stillendirebilirsiniz) ve 25 Temmuz'a kadar buraya fotoğrafını koyun.

Fotoğrafı kaydettiğinizden emin olun çünkü sizlere bunun hakkında ROYALTY KLÜBÜNDE soruyor olacağız ve 3 kazanandan biri klüp tarafından ve klübün içinden seçilecek!

Koleksiyonlarıyla en iyi izlenimi bırakan 3 kişi kazananlar olarak seçilecek ve kendilerine özel mini bir koleksiyon yapma ve Stardoll tarihinde ölümsüzleşme şansına erişecek! Kazananlarla ekibimiz iletişim kuracak, yeni bir mini koleksiyonu düzenleyecekler ve Starplaza'daki STARDOLL FEAT mağazasında satışa sunulması için seçtikleri her bir ürünü alacaklar."

Yarışmaya katılmak için tıklayın.

Normalde yarışma duyurularımız fikirlerimi belirtmeyi tercih ettiğim yazılar arasında yer almasa da bu sefer belirtmek istiyorum. Stardoll'un kullanıcıların istekleri doğrultusunda oluşturulmuş bir mağazasının olması takdir edilesi olsa da bu mağaza Royalty özel bir mağaza değil. Para veren vermeyen herkesin faydalanabildiği bir mağaza için sadece belli bir kesime yarışma açma fikri bana doğru gelmiyor. Royalty bir üye olarak da her ne kadar yarışma fikri hoşuma gitse de bu yarışma ile kendimi "ayrıcalıklı" hissettiğimi söyleyemeyeceğim, o sözde ayrıcalığı hissettirmenin çok daha farklı ve etkili yolları var.

Ayrıca bir kombinin erkeklere ait olması isteniyor ancak Tingeling Couture ile açtığımız Tribute sezonunda gelen 4 mağazada sadece Tingeling'de ve Museum Mile: Jean Paul Gaultier'de erkek ürünleri bulabileceğimizi hatırlatmak istiyorum. Museum Mile'da tüm koleksiyonda sadece 3 erkek ürünü olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim. Tingeling'de de zaten koleksiyonun teması Pride Month olmasa farklı bir sonuç görmezdik. Yarışmanın son tarihi 25 Temmuz'a kadar 2 tane daha Tribute mağazası gelecek, umarım onlarda erkek doll'lara uygun ürünler bulabiliriz. Stardoll'un kendi ekibi erkek doll kombinlerini yok saymış, bizde neden zorunlu kılmışlar hiç anlamış değilim :)

Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! Herkese şimdiden iyi bir hafta sonu diliyorum.

Yorumlar

  1. Bende katilabilmek isterdim acikcasi.. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler tüm üyeler için olduğundan bence de herkesin katılma hakkı olmalıydı :(

      Sil

Yorum Gönder