Ana içeriğe atla

Stardoll Güncelleniyor mu? / Top Up Offer






Herkese Merhabalar!
Perşembe gününüz nasıl geçiyor?
Eğer erken kalkanlardan ve direk Stardoll oynamak için bilgisayara geçenlerdenseniz farkettiğiniz üzere Stardoll'a girmeye çalıştığımızda karşımıza İngilizce olarak "Merhaba Doll-lover! Şuanda Stardoll.com'u yeni havalı özelliklerle birlikte güncelliyoruz. Lütfen bir kaç dakika sonra tekrar dene." yazısı çıkıyor. Üzülerek söylemeliyim ki bu "Güncelleme" olayı gece 2'den beri sürüyor.
Bu güncellemeden bir kaç ay önce yine aynı şekilde saatler süren bir güncelleme yapılmıştı fakat Stardoll geri geldiğinde bizi bekleyen yeni bir şey yoktu. Umarım bu sefer gerçekten siteyi düzeltecek bir güncelleme üzerinde uğraşıyorlardır ve kısa zamanda yeniden siteye girebiliriz. :)

Bu arada herkeste farklı şekilde yazılar çıkabiliyor.





Güncelleme:
Yazıyı paylaştıktan sonra Stardoll yeniden yüklendi. :D
Ben şimdilik bir güncelleme göremedim ama şaşırtıcı bir şekilde Top up offer gelmiş. Sizce Cuma günü bizi Limited bir koleksiyon mu bekliyor? Hangi markanın gelmesini istersiniz?



Yorumlar

  1. Yaa ne zaman Sub gelecek? :( :( Ayrica bu yazi bende aktif oldugum zamanlar surekli cikardi :D :D stardoll beni sevmiyor :D :D Ara verdim oyuna.. cikmaz artik boyle yazilar merak etmeyin :D

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Bu eski tarihli bir bilgilendirme, çoktan açıldı bile :)

      Sil

Yorum Gönder