Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Radar #1




Herkese yepyeni bir seriyle merhaba!
Bu seride kombin, suit dekoru ve tasarım kategorilerinin her birinde bir Türk, bir de yabancı kullanıcıyı tanıtacağım. 


MODA
 Geçtiğimiz cuma Plaza'ya gelen Subcouture'ın en sevilen ürünü tartışmasız Speed Hunters tişörtü oldu. Bu tişörtü Jeremy Scott'tan kamuflaj desenli bir üst ve Antidote'tan bir trençkot ile kombinleyen amanda_topi, kamuflajın baskın geldiği maskülen bir şıklık yakalamış. Ceket ve üstü tek parça gibi birleştirerek göstermesi ve aksesuar konusunda minimalliği tercih edişi de kombinin artılarından.
  


yasminscharm ise dekor ürünü olan gül yapraklarını birleştirerek yaratıcılığını konuşturduğu, kendine has bir defile görünümü yakalamış. Yaptığı bu gül yaprağından elbisenin aşağıda koyulaşan renginin yanı sıra elbisesinin siyah eldiven ve botla uyumu harika görünüyor.

Kendisiyle ettiğim kısa bir sohbette eski Stardoll'a bayıldığını dile getiren cachimbo, bu tutkusundan ilham alan oldukça yaratıcı dekor tasarımları yapıyor. Bu dekor tasarımı da Starplaza'nın deneme odası, Archive mağazasının öne çıkarılan kıyafetleri ve katalogdan oluşuyor. Askılar ve kıyafetler dışında her şey kendi tasarımı. Eğer isterseniz bazaarında 2 Stardollar'a Archive tabelasını bulabilirsiniz. 

Eski Starplaza ruhunu tamamen yansıtacak şekilde seçtiği kıyafetler şu anda Plaza'da gördüklerimize kesinlikle hiç benzemiyor! :) 


Suit tasarımları ile bilinen kullanıcılardan smgkyk'nın gün batımının renklerine kadar değinerek tasarladığı bu iskele ve deniz suiti gerçekten inanılmaz. Her detayının düşünülmüşlüğü belli olan bu suitte iskele için DIY markasının rafları ve ışığın yansıması için duvar lambaları kullanılmış. Deniz ve gökyüzünün tasarımı ise smgkyk'nın kendisine ait. Gökyüzünün renklendirmesinde de Kitsch'in maalesef kısa zaman önce satıştan kaldırılan renkli dumanlarını kullanmış. Ortaya da tasarımlarla iç içe olan bir mimardan beklenecek kalitede, muhteşem bir iş çıkmış. Blogda kendisiyle yaptığımız röportajdan kendisinin diğer suit tasarımlarını da görebilirsiniz.



TASARIM
Lyson. çok katmanlı maskelerden sıkılanlar için birebir yüz tasarımları üretiyor. Kısa sürede kendini geliştirerek çok daha başarılı yüz tasarımları yapan üretken tasarımcının geçtiğimiz hafta tasarladığı bu yüz tasarımı güzelliğine ters orantılı olacak şekilde uygun fiyatlı. Lyson., özellikle açık tenli dolllara uygun bu tasarımın parçalarını minimal tutmuş ancak detaylı pek çok maskeden daha hoş bir görünüm elde etmeyi başarmış.

 Gözler: 56x2 Stardollar
Kaşlar: 33x2 Stardollar
Burun: 56 Stardollar
Maskeler: 83+56 Stardollar
Dudak: 83 Stardollar (alyandajRock731 tasarımı)


Japon anime kültürüyle iç içe olan lalaluStar ise tasarımlarında ilhamını bundan alıyor. Pek çok karakteri anime karelerinden farksız tasarlamış ve tasarlamaya devam da ediyor. Aynı zamanda çizimle de ilgilenen kullanıcı, çalışmalarını Instagram üzerinden paylaşıyor.

Elbette yetenekli Türk tasarımcının tasarımları bundan ibaret değil. Stardoll hesabında göreceğiniz üzere gözler, maskeler ve rengarenk pek çok saçın da tasarımcısı bizzat kendisi.


Bu haftalık bu kadar! Siz de Radar'a takılmak için buraya yorum yapabilirsiniz, bana Stardoll veya Instagram üzerinden yazabilirsiniz, ya da benim sizi bulmamı bekleyebilirsiniz! Kendiniz dışında önerilerinize de her zaman açığım ancak önceliğim her zaman için daha az bilinen kullanıcılarda olacak.

Haftaya Radar'da görüşmek üzere!

Yorumlar

  1. wow yine bi harika
    harika iş çıkarmışsınız arkadaşlar
    bu blogtan çok memnunum
    AloneAngel.3

    YanıtlaSil
  2. bide size bişey sorcam ry çekilişi yapın

    YanıtlaSil
  3. Harika olmus.. :* tesekkurler

    Bu kisilerin hepside farkli alanlarda kendini gostermeyi basarmis.. Cok guzel bir sey bu.. cok yetenekliler.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim tatlım, beğenip paylaşman beni çok mutlu etti.

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş bir seri olmuş elinize sağlık ^^ Böyle yaratıcı işleri ve yetenekli kullanıcıları görmek çok hoş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder