Ana içeriğe atla

Stardoll Tarihi: Çekiliş Elbiseleri


Herkese merhaba!
Bu hafta Stardoll Tarihi dosyasında lottery dresses olarak bilinen bir zamanların gözde elbiseleri yer alıyor. 

Super Heart Club
Her şey bundan tam 11 sene önce Ağustos ayında Stardoll'un 20 milyon üye sayısına yaklaşmasıyla başladı. 20 milyon üyeyi kutlamak için Stardoll ekibi şimdilerde mumla arayacağımız bir etkinlik düzenledi: 20 özel elbiseyi binlerce kullanıcıya rastgele dağıtmak!

Underneath Stardoll
14 Ağustos 2008'de bu etkinlik Starblog'da Stardoll 20 Milyon Üyeyi Kutluyor başlığıyla şu şekilde duyuruldu:

"Büyük Parti bugün Stardoll 20. milyonuncu üyesine erişmesini kutlayınca başlıyor.

Bugün giriş yaptığınızdan emin olun çünkü biz Stardollar dağıtıyoruz!

20 Milyon Üye Çekilişimizde 20 özel tasarım binlerce üyemize verilecek!

Callie'nin Yarışması sayfasına gittiğinizden ve basitçe "Buradan Katıl" butonuna tıklayıp çekilişe girdiğinizden emin olun. Özel tasarım çekilişi rastgele seçilecek ve kazanan her kişi muhteşem bir elbise elde edecek -- hayır hangisi olacağını seçemezsiniz -- ama Starbazaar'ın sonralarda zeki alışverişçiler için zenginler için av yerine döneceğine eminim!"


Elbiseler çekilişle seçilen binlerce kullanıcıya 20 Stardollar ile birlikte hediye edildi. Stardoll'un üye sayısı kutlamaları arasında en büyük kutlama olarak görülen bu etkinliğin yapıldığı yıl 2008'de oyunun grafik kalitesini ele alırsak üyeleri hayran bırakan bu elbiselerin hepsi haute couture ürünüydü ve çoğu ünlülerin giydiği kıyafetlerdi. Hem bu hem de çekilişle sınırlı sayıda kullanıcıya dağıtılmaları onları özellikle o dönemde çok değerli yaptı. 

2008 yılında satış fiyatları elbisesine göre 4000-6000 Stardollar ya da 60-100 dolar arasında değişiyordu. Bütün kullanıcılar bir çekiliş elbisesine sahip olmak istediği için hacklenmeler başlamıştı, elbiselere sahip bazı kullanıcılar bu yüzden elbiselerini o zamanki sandıklarında saklıyorlardı.

Oyunun nadir ve çok değerli bu elbiselerinin sahipleri geçen yıllar içerisinde hesapları kapandıkça ya da kapatıldıkça azaldı. Bu yüzden zaten sayısı limited bir ürün kadar az olan bu ürünleri bulmak şimdilerde çok daha zor. Artık eskisi kadar yüksek fiyatlara gitmeseler de genelde sahipleri koleksiyon amacıyla sakladığı için satılmıyorlar.

Siz bu elbiselerden birine sahip misiniz, ya da eski hesaplarınızda var mıydı? Stardoll'da bu tarz etkinlikleri görmek ister miydiniz? Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın :)

Yorumlar

  1. Harikaymis..keske hala olsa :/ en sevdigim, ilk fotograftaki siyah balik model elbise oldu :)
    cok guzel bir yazi daha :) tesekkurler ^-^

    YanıtlaSil
  2. ya keske önceden oynamaya başlasaydık
    bu arada emeğe saygı harika yapmışsınız

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler güzel bir yazı olmuş ♡ Keşke kapanan hesaplar kapanmadan dağıtsa elbiselerini :D Keşke yine böyle heyecanlı şeyler yapılsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda :D Ya da Stardoll'un kendisi artık açılması imkansız hesaplardaki ürünleri arada stoklasa keşke :) Ben teşekkür ederim yorumun için

      Sil

Yorum Gönder