Ana içeriğe atla

Stardoll FEAT Yeni Koleksiyonu!





Herkese yeni bir haftadan merhaba!
Bu yazıda bahsettiğimiz Royalty özel stilistlik yarışması bugün sonuçlandı. Yarışmanın 3 kazananından biri olan sevilen tasarımcı Claudentia, Royalty klübünde yer alan oylamayla seçildi. Diğer iki kazanan 123twiggy.....4 ve Angharadbbz ise Stardoll ekibi tarafından seçildi. 

"(Alfabetik sırayla) kazananlar:
123twiggy......4
Angharadbbz
Claudentia

Royalty Klübünün seçimi Claudentia oldu!

Claudentia şöyle seçildi:
Royalty Klübü yarışması kısmını mümkün olduğunca adil tutabilmek adına, Royalty Klübünde en çok oy alan 5 üyeyi içerik ekibimize gönderdim ve onlar en sevdiklerini seçti; bu yarışma tamamen bir stillendirme/moda yarışması olduğu için ve onlar şu anki moda ve trendler hakkında en bilgili kişiler oldukları için durum böyle oldu.

Royalty Klübü kazananı seçildikten sonra ekibimiz diğer gönderileri ayıkladı ve 123twiggy.....4 ve Angharadbbz'i seçti.

Bu iki doll hakkında çok ilginç olan şeyse onların da Royalty Klübünde çok oy alması, aslında 3 kazananın hepsi Royalty Klübü oylamasında tüm oyların %10'una sahipti ve 2 kişi ise ilk 10'daydı! Yani siz işinizi biliyorsunuz!

3 harika kazanana ve katılan herkese tebrikler!"

Lisa.Stardoll, Royalty Klübünde kazananları yukarıdaki açıklamayla duyurdu. Klüpte yer almayanlar veya yer alıp okumayanlar için söylüyorum: yarışma oylaması esnasında klüpte inanılmaz bir kaos ortamı hakimdi. Pek çok kavga çıktı, karşılıklı suçlama ve iğneleyici konuşma yaşandı. Hatta Lisa'nın klüpte en çok oy alan kişiyi değil ilk 5'te yer alan birini seçmeyi tercih etmesinin sebebi bazı yarışmacıların arkadaşlarını kendilerini oylamaya davet edip yüzlerce oy alması, bunun da büyük adaletsizlik oluşturması. Peki sizce bu yine de adil mi? Bence kesinlikle değil. Claudentia'nın stylingleri açık ara favoriydi ve klüp oylaması olmasa bile Stardoll ekibinin seçimiyle mutlaka kazanacaktı, onun kazanması beni mutlu etti ancak o ilk 5'te zaten hileye başvurarak girmiş bir sürü kişi var. O kişilerin direkt diskalifiye edilmesi gerekirken tepkileri azaltmak adına çok daha saçma bir yola gidildiğini düşünüyorum. Ya da ilk önce kendi 2 favorilerini seçselerdi ve en son Royalty klübünün oylamasıyla 1 kişi alınsaydı daha kolay olabilirdi.

Royalty klübünde oylamalar Stardoll kullanıcılarının adil bir şekilde oylama yapacak kadar olgunluğa erişmediğini bir kez daha hepimize gösterdi.


Koleksiyona gelirsek, bir önceki Stardoll feat'de 3 ayrı kat bulunmasına rağmen bu sefer tek kat tercih edilmiş. Bunun sebebi Lisa.Stardoll'un söylediğine göre, içerik ekipleri gönderilen fikirlere bayıldığı için şimdilik bu kadar yayınlamış, diğerlerini sonra diğer mağazalarda kullanmak istiyorlarmış.

Ürünler 21-28 Stardollar arasında değişiyor ve hiç Starcoins ürün yok.

Sizin koleksiyon ve yarışma hakkında düşünceleriniz neler? Bizimle paylaşmayı unutmayın!


Yorumlar

  1. Ben bir kisinin yaptigi kombinleri gormustum.. Onun ki cok daha guzeldi acikcasi ^-^ Tebrik ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder