Ana içeriğe atla

Chrome Flash Güncellemesi Hakkında Bilgilendirme + Hotbuyslar Nerede?




Herkese merhaba!
Bugün Stardoll.Admin, Starblog'da Flash problemi hakkında bir yazı yayınladı. Yazının Türkçe çevirisi aşağıda:

"Selam bebekler!
Eğer bir Google Chrome kullanıcısıysanız, yakın zamanda gelen son güncelleme ile birlikte adres çubuğunuzda yeni bir kutu görmüş olabilirsiniz.

Eğer çarpı veya "Daha fazla öğren" (Learn more) seçenekleri yerine "Kapat" (Turn off) seçeneğine tıkladıysanız Stardoll'da suitinizi ziyaret ederken görmeye alıştığınız FLASH'İ ÇALIŞTIR seçeneğini göremediğinizi fark etmişsinizdir.

Onun yerine hiçbir yere işaret etmeyen büyük bir mor ok görünecektir.

Flash'e erişim sağlayabilmek için yapmanız gerekenler bunlar:

1. Arama kutusunun sağında yer alan yapboz parçasına gidin ve tıklayın. Flash'in engellendiğini anlatan bir pop-up göreceksiniz.

2. "Yönet" butonuna tıklayın. Flash ayarları sayfasına yönlendirileceksiniz. Geçişe tıklayın ve böylece Flash'ı engellemek yerine izin vermeniz için sayfa soldan sağa geçecek.

Bu sizin ayarlardaki seçiminizi onaylayacak.

3. Flash'e tekrar izin verdikten sonra, Flash'e izin vermeyi sağlayan izin kutucuğu "İzin ver" seçeneğini seçmek için tekrar çalışıyor olacak ve Stardoll'u daha önce olduğu gibi oynayabileceksiniz.

Bu güncellemelerin bazen sinir bozucu ve korkutucu olduğunu biliyoruz, ve markamızı Flash'ten arındırmaya çalıştığımız bu süre boyunca Chrome'da daha fazla güncelleme olursa Flash'e izin verme konusunda bilgilendirmek için elimizden geleni yapacağız.

Öpücükler,
Callie.Stardoll ve Stardoll Ekibi"

Duyuruyu kendiniz görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

2017'den beri ilk defa Flash konusunda bir bilgilendirme yazısı gelmiş olmasına rağmen yazıda Stardoll'un Flash konusundaki çalışmaları hakkında yine "Yapıyoruz bir şeyler."den öteye gidemeyen bir yazı var karşımızda. Ayrıca sadece İngilizce olarak yayınlanan bu yazıda yorumlar sonradan nedeni belirtilmeden kapatıldı. Blogda yazdığım bu yazıda Flash konusunda detaylı bilgi edinebilirsiniz. Stardoll'un çözüm önerisiyle 2020'ye kadar Chrome üzerinden Flash kullanımı devam edecek.

Fotoğrafları da elimden geldiğince çevirdim ama ben böyle bir problem yaşamadığım için hatalarım olmuş olabilir, eğer siz sıkıntı yaşarsanız yorumlara yazarsanız sevinirim.




Ayrıca genelde bir önceki ayın 25'i gibi gelen hotbuys ürünlerin spoiler fotoğrafı bu ay için hala gelmedi. Bu da kullanıcıları acaba hotbuys artık yok mu diye düşündürdüğü için Lisa.Stardoll, Royalty klübünde yukarıda gördüğünüz şu açıklamayı yaptı:

"HotBuys ürünler bu hafta yayınlanacak! Tribute önceliğimiz oldu, bu da gecikmenin sebebi. Sabrınız ve HotBuys'a olan tutkunuz için TEŞEKKÜRLER!"

Gördüğünüz gibi Stardoll ekibi bu hafta iş başına yoğun başladı :) Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! Ayrıca Tribute sezonu resmi olarak bugün bittiği için blogumuzda en kısa sürede genel yorum ve kombin yazısını bulabilirsiniz. Takipte kalın!



Yorumlar

  1. saolun ya bende yöntemini arıyodum

    YanıtlaSil
  2. Ben de hotbuysları merak ediyordum teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  3. flash player hakkindaki yaziya bakip geri kapatmistim :D :D okumadim sayilir.. Sayende daha detayli anladim :D hotbuys konusunu bende dusunmustum.. demekki bu yuzdenmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynısı bana da oldu sıkıcı bir yazı biraz :D

      Sil

Yorum Gönder