Ana içeriğe atla

TURK.ROYALTY Klübü Faaliyetlerine Son Verdi!

Herkese merhaba!
Yaklaşık 3 buçuk yıl önce Eda.Stardoll sadece Türk Royalty üyelerin alındığı TURK.ROYALTY adında özel bir klüp kurdu. Zaman içerisinde bu özel klüp büyük ödüllü pek çok etkinlik ve yarışma düzenledi, birkaç moderatör değişikliğine şahit oldu. 3 buçuk yıla yakın bu süreçte diğer ülkelerden üyeleri kızdıracak kadar güzel etkinlikler yapıldı ve Royalty statüsüne sahip Türk kullanıcılar için bir sosyalleşme ortamı oluşturuldu.

Bugün ise oldukça beklenmedik bir şekilde klübün uzun zamandır yönetici olan GoldenCandice'in görevine son verildi, aktif yarışma konuları silindi ve Lisa.Stardoll yukarıda gördüğünüz şu açıklamayı yaptı:


"Merhaba bizim güzel Türk Royallerimiz!

Biraz göz önüne aldık, bu klübü hemen etki edecek şekilde resmi olmayan Royalty klübü yaparak ileri götürüyor olacağız.

Bu da ne demek? Artık burada sponsorlu yarışmalar ve çekilişler yapmayacağız. Ayrıca bu klüp yönetilmeden ileri gidecek.

Burada hala sohbet edebilirsiniz ve ayrıca Eda.Stardoll klübü kurduğunda istediği gibi güzel dilinizde bilgi paylaşabilirsiniz.

TÜM Royalty ile alakalı yarışmalar resmi Royalty Klübünde yapılıyor olacak. Gerçekten sizin daha fazlanızı orada görmeyi umuyorum ve ayrıca bugün orada bizim pembe SNAP CUP Ödülümüz için bir sohbet konusu düzenliyor olacağım!

Sevgiler!
Lisa.Stardoll ve Stardoll ekibi"

Herkesin Türkçe konuştuğu bir klüpte duyuru İngilizce yapıldığı gibi bir de üstüne Eda.Stardoll sadece emojilerden oluşan anlamsız bir yorum bırakarak kullanıcıları iyice muallakta bıraktı. Eda.Stardoll zaten klüpte çok uzun zamandır aktif değildi ancak en azından böyle önemli bir duyuruyu bizim dilimizde kendisinin kurduğu klüpte yapmasını beklerdim.

Klüp şu anda her ülkeden her kullanıcıya açık. Katılmak isterseniz tıklayın.

Stardoll kısa zaman önce de Callie's Crew'u kaldırmıştı. Sizce Stardoll'un birimlerinde küçülmeye gidilmesinin sebebi ne? Oyundaki bu değişimlerden memnun musunuz? Yorumlarda fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın, bu konuda konuşmayı çok isterim.

Herkese iyi hafta sonları!

Yorumlar

  1. Bu kadarda olmaz ama kıskanıyorlar diye türk royalty yabancıların eline mi verdik gönlü mutlu mu acaba eda stardollun

    YanıtlaSil
  2. Burdan öğrendim ve çook şaşırdım :o Zaten çok az yarışma yapılıyordu onlara da son vermişler üzücü. Bari herkese açık yapmasalardı kulübü :/

    YanıtlaSil
  3. Bütün ülkeden üyelerin katıldığı stardoll.royalty kulübü zaten çok uzun zamandır yarışmalar ve bilgilendirmeler konusunda aktif olan bir kulüp. Fark ettiyseniz oyuna atılan mesajlar kısmından da Türkçe ve diğer dilleri kaldırdılar. Bu da demek oluyor ki Türkçe çevirmenlik yapacak çalışanları yok. Bu da eda.stardoll'un oyundan gittiğinin kanıtı oluyor. Ve bu ayrılığın ardından kulübün kapatılmasına şaşırmamak gerek. Takdir edersiniz ki Lisa.stardoll ya da başka bir staff Türkçe bilmediği için zorlanacaklardı. Bu yüzden de her ülkeden üyenin olduğu kulübe davet edildik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal Royalty klübü zaten Royalty olan herkesin otomatik eklendiği ve çıkma özelliğinin yer almadığı bir klüp. Klübe girmek için bir Staff üyesinin bile davetine gerek yok. Ama Türk Royalty klübü istek dahilinde ve yönetici onayıyla girilen bir klüptü.

      Oyun içerisinde Türkiye en çok kullanıcısı olan ülkelerden biri olmasına rağmen Türkçeleştirmenin azalması, resmi doll'un aktif olmaması vs. eleştirilmesi gereken, kötü durumlar. Benim klübün kapanmasıyla alakalı herhangi bir problemim yok ancak klübü zaten yöneticisi GoldenCandice idare ediyordu diye düşünüyorum. Yarışmalar düzenleniyordu vs. Bizim eleştirdiğimiz nokta bunlara daha net açıklanmadan yaptık bitti şeklinde son verilmesi. Eda.Stardoll'un eskisine kıyasla aktif olmadığını biliyoruz elbette, kendi aramızda da herhalde ayrılıyor şeklinde konuşmuştuk ancak girdiği zamanların da olduğunu bildiğim için duyuruyu kendisinin yapmasını veya en azından bu kısa metnin Türkçeye çevrilmesini beklerdim. Bu çağda çeviri yaptırmak çok zor bir iş değil sonuçta :)

      Sil
    2. Ben sadece neden kapatıldığını anlamayanlar için fikrimi belirtmek istedim. Royalty kulübünün ne olduğunu tabii ki biliyorum. Sadece zaten o kulüpte yarışmalar ve bilgilendirmelerin olduğunu belirttim. Ve uzun süredir Eda.stardoll hesabına Lisa'nın girdiği söyleniyor. Büyük ihtimalle o emojili yorumları da bırakan oydu. Evet Türk bir kulüpte İngilizce açıklama yapmak bize karşı saygısızca oldu, bu tepkinizi anlıyorum ki zaten bunu ben de doğru bulmadım. İsteseler oyundan bir kullanıcıya bile çeviri yaptırabilirlerdi.

      Sil
  4. bu yazi 2 gunce yazilmis. haberim yok.. sd'de de hic duymadim.. katiliyorum sana. eda abla yazmaliydi.. ayrica stardoll git gide dusuyor gibi :/ emin degilim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder